Υπηρεσίες

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ SERVICE YAMAHA.
Με την εμπειρία των 35 ετών η εταιρεία Mikra Marine ΚΑΡΑΔΑΜΟΓΛΟΥ, σας προσφέρει τις υπηρεσίες της με πλήρη τεχνική υποστήριξη και σύγχρονα μηχανήματα.

Eξωλέμβιες


Είτε είστε ιδιοκτήτης σκάφους αναψυχής είτε είστε επαγγελματίας επιλέξτε τον κινητήρα που θα κάνει το σκάφος σας να αποδώσει καλύτερα αλλά και που θα σας εξασφαλίσει άνετη και διασκεδαστική χρήση στο νερό. Επιλέξτε Yamaha

Σκάφη


Στην MikraMarine έχετε να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα πολυεστερικών φουσκωτών σκαφών, που θα ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη σας.
Σε μας θα βρείτε σκάφη αξιόπιστα λειτουργικά με αισθητική και ποιότητα για το ψάρεμα τη βόλτα, την περιπέτεια και τα sports.

Ανταλλακτικά


Η MikraMarine διαθέτει μεγάλη παρακαταθήκη από γνήσια ανταλλακτικά YAMAHA για την εξωλέμβια σας, καθώς και λιπαντικά YAMAHA & ROC OIL στις καλύτερες τιμές της αγοράς!
Έχουμε δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

Καλώς ήρθατε!

Για πάνω από σαράντα χρόνια και συγκεκριμένα από το 1975 η Μikra Marine βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, για να κάνει τη θάλασσα τρόπο ζωής.

Θέτοντας την πολύχρονη εμπειρία μας και τη συνεχή κατάρτιση του προσωπικού μας στην υπηρεσία του πελάτη, βοηθάμε στη σωστή επιλογή του κατάλληλου σκάφους και μηχανής. Οι ανάγκες σας είναι η προτεραιότητα μας και η πραγματοποίηση των επιθυμιών σας ο στόχος μας.

Αντιπροσωπεύουμε  μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου όπως: ΥΑΜΑΗΑ - ΖΑR - SELVA - NIREUS - JEANNEAU - PIRELLI - ASSOS - COMPASS

Περισσότερα

Τελευταία Νέα..

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΥΑΜΑΗΑ
Aπόσυρση του ετήσιου φόρου πολυτελούς διαβίωσης των σκαφών αναψυχής
Η ΥΑΜΑΗΑ πρωτοπορεί με το νέο σύστημα ελέγχου Helm Master.

FaceBook

facebook like box joomla