ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ & ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

Η MikraMarine σας εξυπηρετεί και σας παρέχει υποστήριξη μέσα από την μεγάλη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών και λιπαντικών YAMAHA που διαθέτει.
Η χρήση αποκλειστικά και μόνον προϊόντων της Yamaha στο σκάφος σας, από τον κινητήρα μέχρι και το πιο μικρό αξεσουάρ, αποτελεί πάντοτε την καλύτερη επιλογή.
Έτσι όποιο είδος με τη σήμανση Yamaha Genuine Parts and Accessories και να επιλέξετε μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αυτό θα σας εξασφαλίσει απόλυτη ηρεμία, γνωρίζοντας ότι έχει κατασκευαστεί  κάτω από τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές ποιότητας ώστε ο κινητήρας και το σκάφος σας να αποδίδουν στο μέγιστο.

Image Image Image Image
Image
YAMALUBE
Η ΑΠΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΛΙΑ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ!
Οι τελευταίας τεχνολογίας 2–χρονοι και 4-χρονοι κινητήρες προσφέρουν πιο ήσυχη, πιο ομαλή και πιο οικονομική λειτουργία καθώς και υψηλότερη απόδοση, με ταυτόχρονη σημαντική μείωση των εκπομπών καυσαερίου.
Για τον λόγο αυτό είναι απόλυτα λογικό να χρησιμοποιείται ένα υψηλής  απόδοσης λιπαντικό, ειδικά σχεδιασμένο για να ταιριάζει με αυτούς τους προηγμένης τεχνολογίας κινητήρες.
YAMALUBE 4-ΧΡΟΝΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ
Ειδικά σχεδιασμένα για τη νέα γενιά 4-χρονων κινητήρων θάλασσας, τα λιπαντικά αυτά προσφέρουν απόλυτη προστασία χρησιμοποιώντας ειδικά πρόσθετα και αντιοξειδωτικά, βοηθώντας έτσι τον κινητήρα να παραμένει καθαρός και να λειτουργεί στο μέγιστο.
Τα λιπαντικά αυτά όχι μόνον προσφέρουν άμεση λίπανση στον κινητήρα στα κρύα ξεκινήματα αλλά και τον προστατεύουν διαρκώς ακόμα και σε συνεχόμενη λειτουργία στο μάξιμουμ.
Image
YAMALUBE 2-ΧΡΟΝΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ
Τα λιπαντικά YAMALUBE για 2-χρονους εξωλέμβιους κινητήρες είναι γνωστά για τις μοναδικές ιδιότητες τους, ανάμεσα σε αυτές την ελαχιστοποίηση των καταλοίπων άνθρακα, τώρα όμως με τη νέα φόρμουλα προσφέρουν ακόμα πιο υψηλά επίπεδα λίπανσης και προστασίας.

Είναι ιδανικά για χρήση τόσο στα μοντέλα με προανάμειξη όσο και σε αυτά που διαθέτουν αυτόματο σύστημα λίπανσης.
Image
ΥΔΑΤΟΠΑΓΙΔΕΣ
Η διατήρηση του καυσίμου καθαρού από διάφορες βρωμιές υπήρξε πάντοτε ένα ζήτημα υψίστης σημασίας. Το βρώμικο καύσιμο επηρεάζει άμεσα την απόδοση και μπορεί να αυξήσει της πιθανότητες φθοράς και ζημιάς στον κινητήρα.
Το πρόβλημα είναι ότι εκατομμύρια μικρά ακάθαρτα σωματίδια βρίσκονται ήδη στο καύσιμο πριν καν αυτό φθάσει στο ντεπόζιτο του σκάφους σας. Εδώ έρχονται οι υδατοπαγίδες της Yamaha. Σχεδιασμένες έτσι ώστε να έχουν την μέγιστη δυνατή απόδοση στην απομάκρυνση των ξένων σωματιδίων και του νερού από το καύσιμο προτού αυτό διοχετευθεί στα επιμέρους λειτουργικά μέρη.
Χωρίς ένα τέτοιο φίλτρο, το ακάθαρτο, αφιλτράριστο καύσιμο είναι δυνατόν να μπουκώσει τις εσωτερικές διόδους του καυσίμου προκαλώντας δυσλειτουργία στον κινητήρα ή ακόμα και το σταμάτημα του.   
Image Image